Mobilitzacions comarcals

L’AMPA del CP El Perelló denuncia la precarietat de les seues instal·lacions

Els pares i mares del Perelló estan farts d’esperar el compliment de les promeses de millora de la seua escola. Reproduïm el comunicat que han adreçat a la comunitat educativa.

Vista del pati i els barracons del CP El Perelló.

dijous 27 setembre 2012 16:43 h

Comencem un nou curs amb la frustació i la ràbia a les motxilles. Altra vegada, els nostres fills aniran a una escola de “mentiretes”, un pegat mal pensat que ens veneren com a provisional ja fa massa anys… Res de murs, res de parets. Metall.

Tenim una escola plena d’excuses de governants sense cap interés a dinamitzar l’escola pública

Barracons humits i freds amb espais reduïts i poc il·luminats; els nostres fills pateixen des de fa nou cursos les conseqüències de la mala gestió dels nostres governants en matèria educativa. Mentre la Conselleria d’Educació s’ompli la boca amb xifres positives i declaracions victimistes, els nostres fills continuen esperant una escola en condicions…

Aquesta situació ens perjudica com a poble si entenem l’escola com el lloc on els nostres xiquets i xiquetes aprendran a conviure en societat, on van a desenvolupar la personeta que porten dins, un lloc adequat on descobrir i experimentar amb el seu entorn… Si només esperem aparcar-los igual fa que estiguen en BARRACONS, però no és el cas.

Volem una escola que faça país, per això, potser ha arribat el moment de dir que ja n’hi ha prou. Al col·legi públic El Perelló ens hem cansat d’esperar unes bones intencions que no arriben. Tenim una escola jove i plena de vida, limitada per una estructura freda i unes instal·lacions insuficients. Tenim una escola plena d’excuses de governants sense cap interés a dinamitzar l’escola pública.

Som l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’escola pública El Perelló i ja no tenim por!


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR