Condicions laborals

L’accés al compte de formació ha estat bloquejat per una migració de servidor

STEPV va advertir ahir a la Conselleria de la situació i avui ja es pot tornar a accedir. El professorat que participa en el concurs de trasllats s’ha vist afectat perquè necessita accedir-hi per a presentar els mèrits

Professorat a les portes del PROP de València tancat sense poder registrar els mèrits per al concurs

divendres 23 novembre 2018 11:19 h

La Conselleria ha realitzat la migració del registre de formació enmig del termini d’inscripció al concurs de trasllats, fet que ha bloquejat la descàrrega dels certificats del compte formació. El professorat que participa en el concurs de trasllats no podia descarregar-se la formació allotjada en la web de Conselleria, acció necessària per poder presentar els mèrits per registre d’entrada abans del dia 27 de novembre, data en què finalitza el termini de presentació de mèrits.

Aquest fet se suma a altres incidències detectades en el concurs de trasllats

Realitzar la migració d’aquesta informació i, per tant, bloquejar l’accés a la mateixa precisament enmig del termini de presentació dels mèrits és dificultar al professorat una gestió que, d’una banda hauria de ser innecessària perquè la Conselleria ja disposa informàticament d’aquesta informació i, d’altra banda, perquè el professorat no té molts moments per poder traslladar-se a les oficines PROP per poder registrar-la.
STEPV va comunicar ahir aquesta incidència a la Conselleria i aquest matí ja es podia tornar a accedir al compte formació. El Sindicat també va sol.licitar a la Direcció General de Personal que amplie el termini per a presentar els mèrits els mateixos dies que la informació ha estat en migració, per poder garantir que tot el professorat que participa en el concurs de trasllats pot presentar els mèrits amb el temps suficient.

Aquest fet se suma a altres incidències detectades en el concurs de trasllats, entre d’altres:
- Els primers dies de concurs, una vegada iniciat el termini d’inscripcions, Conselleria va canviar les instruccions generals, i va introduir canvis que afecten la sol·licitud de les persones reingressades.
- A les instruccions s’explicava que, com anys anteriors, calia consignar usuari i contrasenya, però per contra, la plataforma Ovidoc no demanava consignar-los
- S’han detectat errades al registre telemàtic de la instància i algunes persones han sigut telefonades per la pròpia Conselleria perquè tornaren a fer-ho.

I per arredonir les incidències, ahir per la vesprada, al PROP de València on el registre estava obert fins les 19 hores, a les 17’20 hores van tancar les portes per acabar d’atendre les persones que estaven ja dins.  Aquest fet ha suposat que desenes de persones que s’havien desplaçat en finalitzar les classes, s’han trobat sense poder fer el registre d’entrada, sense poder fer cap reclamació i sense la possibilitat de tornar a presentar el registre sense demanar permís al seu centre de treball, permís que no està reconegut per Conselleria. És inconcebible que l’administració no prevega una apertura extraordinària, en dies tan significatius.

El concurs de trasllats és un moment transcendental per a centenars/milers de funcionaris de carrera que tenen aquest termini com a únic moment per poder canviar de lloc de treball. És per tot açó que des de STEPV demanem una ampliació del termini. A més, a més exigim que es prenguen les mesures necessàries perquè aquests fets no tornen a ocórrer.

Etiquetat com a

concurs de trasllats

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR