Inici de curs

La Plataforma en defensa de l’Ensenyament Públic inicia el curs escolar amb mobilitzacions

Concentracions i lectura de manifert el 9 de setembre en les escoles i el 16 en els instituts, a l’entrada de classe

Roda de premsa de la Plataforma aquest matí

STEPV

dijous 05 setembre 2013 15:17 h

Les constants retallades a l’escola pública valenciana per culpa de la política educativa estatal i autonòmica, amb l’única pretensió de desmantellar-la i privatitzar-la i la futura aplicació de la nova llei d’educació, LOMCE, ens mouen a començar de nou el curs defensant l’escola pública com a garantia d’igualtat d’oportunitats.

Des de la Plataforma llancem també un missatge positiu de cara a l’inici de curs, de prestigi de l’escola pública

Des de la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic llancem també un missatge positiu de cara a l’inici de curs, de prestigi de l’escola pública. És cert que estem patint l’augment de ràtio en les aules, l’eliminació de places de professorat, la denegació de línies en valencià, la permanència de barracons crònics i les deficiències d’infraestructures, entre d’altres qüestions, però el sobreesforç i el bon treball que les comunitats educatives desenvolupen als centres públics ha demostrat que amb lluita s’aconsegueixen els objectius d’integració social, qualitat i compensació educativa que garanteixen l’accés de la ciutadania al dret a l’educació.

En conseqüència la Plataforma en defensa de l’Ensenyament Públic comença el curs convocant mobilitzacions. A la roda de premsa hem comptat amb el testimoni d’un pare, Abraham Canales del CEIP Rei En Jaume de Xirivella, que ha lluitat molt perquè al seu centre s’òbriga una línia en valencià, amb Luis Miguel Arroyo, alumne compromès amb l’educació pública i l’accés al dret a l’educació i amb Empar Bataller del CEIP Ballester Fandos de València, mestra que treballa diàriament amb necessitats educatives especials.

La Plataforma anuncia el següent calendari d’accions; el 9 i 16 de setembre, coincidint amb l’inici de curs de primària i secundària respectivament, es convocaran abraçades a tots els centres públics i lectures de manifest.
Paral·lelament es durà a terme una recollida de signatures contra la LOMCE per una banda en claustres, consells escolars, etc. i per altra a tota la ciutadania en general. La Plataforma determinarà punts de trobada per a la recollida de signatures.

Descarrega’t el manifest ací
Descarrega’t el Cartellde convocatòria ací


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR