Mobilitzacions comarcals

La Conselleria d’Educació deixa sense transport escolar 134 alumnes del col·legi de Benifaraig

En una resolució del director territorial, la conselleria ha comunicat per fax a la direcció de l’escola la desestimació del transport escolar a 134 alumnes de les pedanies de Carpesa, Borbotó, Poble Nou i Cases de Bàrcena.

divendres 09 novembre 2012 15:38 h

L’ampa manté la convocatòria de manifestació per al proper dimarts, 13 de novembre, a les 13 h, des de l’escola fins a Mayava, pel camí de Montcada. En la reunió de l’ampa d’aquest divendres, 9 de novembre, abordarem el tema i estudiarem vies de pressió i mobilització per restablir el dret de tot l’alumnat de les pedanies al transport escolar.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR