Professorat interí

Informació sobre el cessament del professorat interí

Com tots els anys, els passos seran diferents segons el tipus de nomenament que té cadascú.

dijous 26 juny 2014 10:15 h

1) Amb vacant adjudicada a juliol o amb posterioritat (en aquest últim cas el cessament és el 30 de juny): s’habilitarà la descàrrega del cessament per internet. La Territorial enviarà d’ofici el certificat d’empresa al SEPE. Una volta finalitzats els dies de vacances, podrem anar al SEPE a demanar l’atur.
El professorat amb nomenament fins el 31 d’agost (l’adjudicat en juliol) haurà de seguir aquestos passos a partir de setembre en cas que no siga adjudicat novament en juliol o en el mateix mes de setembre. Segurament s’habilitarà la descàrrega del cessament en internet al llarg del mes d’agost.
2) Amb substitució: el centre ha d’emplenar el cessament (segons el model que hi ha al web de la Conselleria) i el professorat ha d’anar a la territorial corresponent perquè se li expedisca el certificat d’empresa i, una volta finalitzat el periode de vacances, anar el SEPE a donar-se d’alta en l’atur

Etiquetat com a

cessament

Comentaris

Maria Dolores Reig Casañ

03 juliol 2014 / 23:51 h

Hola, jo tinc vacanc des de setembre de 2013 i ara no he portat cap paper a Conselleria,. Entenc, com vosaltres dieu en aquesta noticia, que sols els substituts havien de portar-lo. Tinc companys, en la meua situació, que diuen que si que l’han dut. Jo entenc que m’han cesat, però encara no està habilitada la página del sai per descarregar els papers. És així? O he de anar al Prop?
Gràcies i salut.


Amadeu Sanz

04 juliol 2014 / 10:48 h

Hola, María Dolores.
En efecte, i en principi, és com dius. Les persones amb vacant no han d’anar al PROP a demanar el cessament. Així és com Conselleria ens va explicar que seria. Tanmateix, coneixem casos, en concret de la Direcció Territorial de Castelló, que han enviat el cessament al centre. Pareix que cada territorial actua un poc capriciosament.
Nosaltres et recomanem que esperes uns dies que Conselleria habilite la pàgina del SAI, que hauria de coincidir amb quan pengen les nòmines. Si en un termini raonable, la setmana que ve, no està penjat, acudeix al PROP i demana’l.


Maria Dolores Reig Casañ

04 juliol 2014 / 13:53 h

Bon dia,
moltes gràcies Amadeu.


Amadeu Llatzer Paños

10 juliol 2014 / 00:02 h

Em fa la impressió que hi ha un poc de desgavell i no saben com fer-ho! Ja he anat a Territorial, i la funcionària de Secundària m’ha dit que li diga jo al centre que els envie a ells per fax el cessament; que no ho posarien per a cap cas per Internet! No comprenc com fan les coses. Ací dieu unes coses, allà les contradiuen, ja veieu!
Total, escric un correu al meu centre i… de moment cap resposta!


Amadeu Sanz

10 juliol 2014 / 12:51 h

Hola, Amadeu 😉
En efecte, sembla haver aquests dies un poc de desgavell i incoherència en la manera de resoldre el tema dels cessaments. Estem intentant obtindre una informació fefaent sobre el tema, però per ara només podem remetre’t a la resposta anterior. Immediatament que tinguem més informació la comunicarem.


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR