Actualitzacions

Informació important sobre les peticions telemàtiques del concurs de trasllats

 

diumenge 22 gener 2017 12:09 h

Enguany, el programa de peticions té canvis importants respecte al del curs anterior. Encara que el programa és bàsicament el mateix pel que fa al funcionament i selecció de centres i localitats, hi apareixen 3 caselles noves (sobre la llengua vehicular i sobre les itineràncies) i al desplegable d’especialitats ens apareixen totes les possibilitats vinculades a la nostra especialitat de tots els territoris de l’Estat. Aquestes modificacions s’han introduït per harmonitzar el nostre sistema de peticions amb els de la resta de territoris de l’Estat.
Llegiu amb atenció les instruccions següents per tal d’efectuar una petició correcta.

Especialitats
En el cas que només triem places del País Valencià, les especialitats que podem seleccionar són aquelles pròpies del País Valencià, especialitats que no han sofert cap modificació respecte a convocatòries passades. Ací podràs comprovar les especialitats del País Valencià:
-Mestres
- Secundària, FP, EOI, Música i Arts Escèniques, Arts Plàstiques i Disseny
En el cas que vulgues triar places de fora del País Valencià, has de consultar les especialitats de l’administració educativa a la que vols traslladar-te.

Caselles ITINERANT, VERNACLE I BILINGÜE

Ací teniu un quadre resum dels codis de les caselles Itinerant, Vernacle i Bilingüe i, a continuació, una explicació detallada de cada casella:

     
Cos Itinerant Vernacle Bilingüe
Mestres 0 no itinerant                   1 (itinerant en CRA)1 en blanc
Secundària i FP 0 1                                                 2 FPA Com: Valencià-Anglés en blanc
EOI, Música i Arts Es., Art i DIsseny 0 0 en blanc

Casella ITINERANT
Cal marcar “0” si volem una plaça NO ITINERANT.
Cal marcar “1” només si eres del Cos de Mestres i vols alguna de les places itinerants publicades en l’annex V “Relació d’aularis pertanyents a Centres Rurals Agrupats (CRA) amb llocs de treball itinerants
En Secundària, FP, EOI, Música i Arts Escèniques, Arts Plàstiques i Disseny, no n’hi ha places itinerants. Per tant, aquesta casella sempre ha de tindre un “0”.

Casella VERNACLE
Instruccions per a persones que demanen places al País Valencià:
-Per al Cos de Mestres, Secundària i FP, cal marcar “1” (a data d’1 de setembre de 2017 estaran totes les places catalogades en valencià), EXCEPTE per l’especialitat “FPA Comunicació: Valencià/Anglés”, on hem de marcar el “2”. Cal recordar que les especialitats que poden accedir a aquestes places de “FPA Comunicació: Valencià/Anglés” són Anglés, Castellà, Valencià, i Processos i Mitjans de Comunicació. A més també hi poden accedir Mestres que actualment estiguen en una plaça de FPA d’àmbit i tinguen l’habilitació corresponent
-Els cossos d’EOI, Música i Arts Escèniques, Arts Plàstiques i Disseny han de marcar un “0”
Si volem triar places d’altres territoris de l’Estat, hem de veure les convocatòries de cada administració educativa.

Casella Bilingüe
Al País Valencià no n’hi ha places bilingües i, per tant, s’ha de deixar en blanc.
Si demanes places fora del País Valencià, has de consultar la convocatòria específica del territori on vulgues traslladar-te.

 

Etiquetat com a

concurs de trasllats

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR