Mobilitzacions

Els cinc sindicats formalitzen la convocatòria de vaga a l’ensenyament public valencià

El dia 17, segon dia de la convocatòria de vaga intermitent, es convocaran assemblees de professorat per tal de fer una valoració del seguiment.

divendres 04 maig 2012 10:30 h

A més es fa una crida a l’organització i participació del professorat en el referèndum convocat per al dia 10 de maig i que ha de ser un crit unànime en contra de les retallades en els serveis públics i en defensa de l’Estat de Benestar.

Els cinc sindicats de la mesa sectorial d’educació STEPV, FECCOOPV, CSI-F, ANPE i FETE UGT PV, han presentat aquest matí la convocatòria de vaga per a 6 dies durant el mes de maig.
Després de valorar la consulta efectuada al professorat per conèixer quina era la intenció de secundar una vaga en l’ensenyament i de quin tipus, anunciarem la convocatòria de vaga sectorial en la modalitat que més professorat va optar. El dia 17 es convocaran assemblees per valorar el seguiment de la vaga i la seua continuïtat.
El dia 16 a les 12 h, primera jornada de vaga, convoquen una manifestació a València de caràcter autonòmic on es visualitze el rebuig a les mesures adoptades, tant per l’administració educativa valenciana com l’estatal. Mesures que representen l’atac més brutal que ha patit l’ensenyament públic durant el període de la democràcia, retrotraient les condicions educatives a les dels anys 70 i retallant drets laborals al professorat.
Per al dia 17, segona jornada de vaga, convoquen manifestacions en les tres capçaleres de província (Alacant, Castelló i València) a les 12 h i assemblees eixa mateixa vesprada.
Per altra banda, en la mesa sectorial d’avui no s’ha donat resposta a les preguntes sindicals de com es portarà a terme el Real Decret Llei de Wert a la nostra comunitat. Hem sol·licitat que no s’apliquen les ràtios i càrregues horàries que en ell apareixen, així com la retirada del Decret-Llei 1/2012 (decret valencià de retallades). Malgrat les demandes sindicals, l’administració ha manifestat que portarà endavant l’aplicació del decret estatal.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR