Professorat interí

El Secretariat Nacional de STEPV acorda la convocatòria d’assemblees de professorat interí

Es tractarà la situació actual del professorat interí i la proposta de negociar un nou acord per part de la Conselleria

divendres 02 octubre 2015 13:47 h

El Secretariat Nacional de STEPV, reunit ahir a Xàtiva, ha acordat la convocatòria d’una roda d’assemblees comarcals de professorat interí en el mes d’octubre per a tractar la situació del professorat interí i la possible negociació d’un nou acord, tal i com va afirmar recentment el Conseller d’Educació.

Per al Sindicat és prioritari, en tot cas, encetar la negociació de la recuperació dels 5000 llocs de treball que s’han retalla

L’anunci d’un nou acord ha tornat a crear inquietud en el col·lectiu de professorat interí, després de més de dos anys de lluita contra l’acord de 2013 que rebaremava les borses de treball i atemptava contra els drets consolidats i l’estabilitat de les plantilles.
El conseller va afirmar que no té la intenció de reordenar les borses, però sí d’introduir nous criteris d’ordenació d’aquestes (experiència i nota oposició) sense donar més detalls de com es pot casar una cosa i l’altra, és a dir, com introduir aquests nous criteris sense reordenar les borses.
Per al Sindicat és prioritari, en tot cas, encetar la negociació de la recuperació dels 5000 llocs de treball que s’han retallat des de 2010, per l’aplicació dels diferents Reials Decrets de retallades, la modificació unilateral per part de l’anterior Conselleria dels acords de plantilles, etc.
Aquesta és l’única manera de garantir que tot el professorat interí que ha treballat els darrers anys i ho ha deixat de fer per les retallades, puga continuar treballant en el futur, independentment de si s’han vist afectats o no per l’acord de 2013 i el posterior retorn a l’ordenació de l’acord de 2010, així com les persones aspirants a entrar en el sistema educatiu que es presenten a les oposicions.

Etiquetat com a

assemblees comarcals

Comentaris

Jordi Català

05 octubre 2015 / 19:16 h

DESPROPÓSITO. Del texto anterior se desprende, como dejaba entrever el comunicado que mandasteis el 29 de septiembre -El Conseller Marzà anuncia un nou acord sense consultar la Mesa Sectorial i obri la possibilitat a la rebaremació- que la memoria histórica ha sido corta, !votemos, a ver quien sale del sistema esta vez!
Pensé que con el cambio de gobierno íbamos a luchar por la consigna -IGUAL TRABAJO IGUAL SALARIO-.
Un saludo compañeros.


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR