Plurilingüisme

El ple d’STEs-i a favor de les llengües pròpies en l’ensenyament

dijous 29 setembre 2016 13:35 h

El Ple Confederal d’STEs Intersindical, reunit a Madrid el dia 24 de setembre, es declara a favor que, als territoris on hi ha llengües pròpies –gallec, asturià, basc i català–, aquestes siguen llengües vehiculars de l’ensenyament i llengües de comunicació interna i externa, que funcionen com a eix vertebrador del sistema educatiu del seu territori, que es garantisca el coneixement de les llengües oficials i l’aprenentatge d’una llengua estrangera almenys, de manera que, des de l’escola, es puga treballar per a la igualtat d’oportunitats i la cohesió social.

Etiquetat com a

stes-i llengua

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR