Professorat interí

Dilluns 25 continua la vaga del professorat interí amb una manifestació a Alacant

Serà el quart dia de vaga del col·lectiu

Manifestació a València el 20 de març

diumenge 24 març 2013 10:59 h

Demà, dilluns 25 de març continua la vaga del professorat interí amb una manifestació de País a Alacant, a les 11:30h en les escales de l’IES Jorge Juan. Diversos autobusos baixaran des de València i Gandia per acudir a la manifestació.

Les assemblees valoren positivament les tres jornades de vaga realitzades fins el moment

Divendres passat, 22 de març, les assemblees convocades a Alacant, València i Castelló van fer un balanç positiu de les tres jornades realitzades fins el moment. tant pel seguiment aconseguit com per la quantitat de gent que ha participat de les mobilitzacions a Alacant, València i Castelló. En aquests dies s’ha visualitzat, especialment en les tres capitals valencianes, el conflicte del professorat interí encetat per la Conselleria d’Educació amb la proposta de rebaremació.
Durant eixos dies s’han celebrat manifestacions, piquets informatius, concentracions, assemblees, mostres de solidaritat amb Loli Carrasquilla (dependent en vaga de fam a València), concentració del divendres de negre, concentració multitudinària de suport a la mestra denunciada a Elx, etc. També s’ha aconseguit que la Conselleria convoque una nova mesa sectorial per a tractar la proposta d’acord. A més, un grup de docents interins van poder parlar directament amb la consellera Català a l’entrada i a l’eixida d’un acte en el qual participava a l’hotel Astoria de València, per a traslladar-li el seu malestar per la pretensió de reordenar les borses de treball.
Tot açò s’ha realitzat i s’ha aconseguit en només tres dies de vaga. Per això la valoració és satisfactòria. Però encara queden tres jornades més i cal mantindre la pressió perquè la Conselleria rectifique. Per això, les assemblees de divendres van coincidir que calia intensificar les accions i la participació en la vaga dels pròxims dies, moment en què està prevista la realització de la Mesa Sectorial.
Recordem que aquesta vaga de professorat interí ha estat convocada per STEPV, AFID (Associació de Funcionariat Docent Interí) i CPI (Coordinadora de Professorat Interí) durant sis dies (20, 21, 22, 25, 26 i 27 de març) en resposta a la pretensió de la Conselleria d’Educació de modificar l’ordenació actual de les borses de treball, que pot comportar la pèrdua del lloc de treball per a més de la meitat del professorat interí.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR