Actualitzacions

Criteris per a l’oferta de vacants del concurs de trasllats 2016/17

Prèviament a la publicació dels llistats de les vacants provisionals la Conselleria ha informat dels criteris que ha utilitzat per determinar quines vacants es bolquen al concurs.

dimecres 15 febrer 2017 20:20 h

Com a norma general, s’han bolcat al concurs de trasllats totes aquelles places fruit de jubilacions. A més, per al cos de mestres, l’administració ha computat en aquest llistat la informació de què disposa ara mateixa de l’arranjament provisional (que no està encara publicat, però que sembla que ja està molt avançat), incloent les creacions i supressions que hi poden aparèixer. Així, es poden evitar situacions indesitjables quan s’adjudica al concurs una vacant que serà immediatament suprimida; o quan una persona suprimida queda sense una vacant a la que tindria dret perquè l’arranjament es publica amb posterioritat.

També cal destacar que les vacants de catàleg als CAES i als Centres de Reeducació oberts estan disponibles al concurs sempre amb provisió voluntària, igual que les vacants als centres de FPA.
És important tindre en compte que les places publicades són de vacants del catàleg del sistema que ara mateixa no tenen titular, en haver-se jubilat, o creat per l’arranjament. Així, no poden aparèixer encara les places que anomenem “de resultes”: aquelles places que es generen per l’efecte dominó que es produeix quan a una persona que té una definitiva li donen una altra definitiva i, per tant, deixa lliure la plaça en la que estava.
S’han reservat i, per tant, no s’han creat ni bolcat al concurs de trasllats places que detallem a continuació:
-algunes de l’especialitat d’Educació Infantil, en previsió de l’aplicació del Decret de Purilingüisme. STEPV ha insistit en la importància i urgència de revisar les plantilles per recuperar les vacants retallades en 2013 i per adequar-les a les necessitats reals dels centres educatius.
-les places de FPA pertanyents al Cos de Secundària no tenen cap creació en estar pendents de la revisió pormenoritzada de les plantilles de Formació de Persones Adultes. Ara bé, en cas que es produïsca una resulta, sí que es bolcarà al concurs. Cal tindre en compte que al cos de Mestres el nombre de persones que hi poden accedir a les places de FPA d’àmbit és molt reduït (només les persones que ara mateixa estan a una plaça d’àmbit), mentre que en secundària aquesta restricció no existeix. El moviment, doncs, de places de FPA d’àmbit en aquest concurs serà molt residual.
- llocs que necessiten una provisió excepcional, mitjançant comissions de servei específiques (CEED, presons, centre de Reeducació de Picassent, unitats hospitalàries, vacants als 6 centres plurilingües que queden, vacants vinculades a l’acreditació de competències professionals als CIPFP, etc.).
- IES Balears, Districte Marítim, El Grau: per la reordenació dels ensenyaments en la zona que s’està estudiant per part de l’administració.
- tota la secundària i FP (fins i tot les resultes) d’Elda, pels problemes derivats de la creació del CIPFP d’Elda, i la supressió d’un dels IES de la localitat.
- Art dramàtic, Escola Superior de Ceràmica, Places en EASD: l’estudi pormenoritzat de les necessitats dels centres i les plantilles adients no està finalitzat i, per tant, no es catalogarà cap plaça i, per tant, no s’ofertaran al concurs.
- EOI d’anglés, francès i alemany a Alacant, per la problemàtica derivada dels aularis. El curs que ve, en passar de ser aularis a seccions, sí que es bolcaran.
- Places en conservatoris superiors de música i dansa: no s’oferiran en cap cas, per tindre pendents recursos de l’accés a càtedres.

Etiquetat com a

concurs de trasllats

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR