Condicions laborals

Sobre impagament nòmines de l’1 a l’11 de setembre al professorat interí de conservatoris

Intervenció econòmica ha posat impediments perquè es cobren aquests dies

divendres 30 octubre 2015 12:47 h

La Conselleria d’Educació va retardar les adjudicacions dels conservatoris de música i dansa a l’11 de setembre per la decisió de no concedir les comissions de serveis en els conservatoris superiors.

STEPV anima al professorat afectat a presentar reclamacions

La pròpia Conselleria va afirmar que els efectes de les adjudicacions de l’11 de setembre quant al cobrament de la nòmina i el temps treballat seria des de l’1 de setembre. De fet, hi ha gent que ha cobrat el mes complet amb normalitat, però hi ha altra que no.
En aquests últims casos, la Direcció General de Personal elaborarà una resolució perquè s’abonen els 10 dies pendents, però falta que la intervenció econòmica es pronuncie i ho accepte.
STEPV continuarà treballant perquè el professorat que no ha cobrat aquests primers dies de setembre ho puga fer amb normalitat. En tindre més informació la donarem a conéixer.
Mentrestant, animem el professorat afectat a presentar reclamacions per l’impagament d’aquests dies, ja que la responsabilitat de l’ajornament de les adjudicacions i el compromís de cobrar des del dia 1 de setembre és exclusivament de la Conselleria d’Educació, i no del professorat.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR