La Plataforma per l’Ensenyament Públic convoca assemblees i manifestació el 9 de febrer a València

El 9 de febrer, tot el món a la manifestació de país a València!
Contra la LOMQE, les retallades en educació i pel valencià

Cartell de convocatòria de la Plataforma

La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic, integrada per FAPA-València, STEPV, FE CCOO PV, FETE-UGT PV, Escola Valenciana, CGT, CAVE-COVA, FAAVEM, SEPC, BEA, Campus Jove, Sindicat d’Estudiants. Associació de Directors de Primària, Associació de Directors de Secundària, Moviments de Renovació Pedagògica, ADIDE, FAPA-Enric Valor i FAPA-Penyagolosa, ha acordat convocar assemblees en centres la setmana del 28 al 31 de gener per debatre el nou avantprojecte de llei, la LOMQE, i una manifestació dissabte 9 de febrer a València.

Aquestes mobilitzacions són la continuació de la campanya encetada al desembre contra l’avantprojecte de LOMQE, contra les retallades en ensenyament i pel valencià amb les manifestacions a Alacant i València el 13 de desembre i a Castelló el dia 15.

Per això aquesta convocatòria manté el lema general emprat aquest curs “Posa fil a l’agulla” i el lema específic “Enfront de les retallades i de la LOMQE ‘Defensem l’Escola Pública i en valencià’”.

La Plataforma convoca assemblees de tota la comunitat educativa en tots els centres educatius i sopars de germanor per tractar la LOMQE. La Plataforma farà arribar a tots els centres educatius materials amb una anàlisi sobre la LOMQE.

A més, els darrers accidents en diferents centres educatius relacionats amb les infraestructures, com el de La Hispanitat de Santa Pola, i la pretensió de la Conselleria de suprimir 400 places docents en primària i infantil amb la modificació de les plantilles, justifiquen encara més una mobilització de la comunitat educativa en resposta a la política de retallades en educació dels governs valencià i espanyol.

Descarrega’t el cartell.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR


Ingressa amb el teu número d'usuari/usuària per a comentar la notícia o guardar-la als teus favorits.

Entra-hi

Troba'ns al Facebook