Mobilitzacions

La Plataforma per l’Ensenyament Públic convoca assemblees i manifestació el 9 de febrer a València

El 9 de febrer, tot el món a la manifestació de país a València!
Contra la LOMQE, les retallades en educació i pel valencià

Cartell de convocatòria de la Plataforma

divendres 18 gener 2013 08:27 h

La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic, integrada per FAPA-València, STEPV, FE CCOO PV, FETE-UGT PV, Escola Valenciana, CGT, CAVE-COVA, FAAVEM, SEPC, BEA, Campus Jove, Sindicat d’Estudiants. Associació de Directors de Primària, Associació de Directors de Secundària, Moviments de Renovació Pedagògica, ADIDE, FAPA-Enric Valor i FAPA-Penyagolosa, ha acordat convocar assemblees en centres la setmana del 28 al 31 de gener per debatre el nou avantprojecte de llei, la LOMQE, i una manifestació dissabte 9 de febrer a València.

Aquestes mobilitzacions són la continuació de la campanya encetada al desembre contra l’avantprojecte de LOMQE, contra les retallades en ensenyament i pel valencià amb les manifestacions a Alacant i València el 13 de desembre i a Castelló el dia 15.

Per això aquesta convocatòria manté el lema general emprat aquest curs “Posa fil a l’agulla” i el lema específic “Enfront de les retallades i de la LOMQE ‘Defensem l’Escola Pública i en valencià’”.

La Plataforma convoca assemblees de tota la comunitat educativa en tots els centres educatius i sopars de germanor per tractar la LOMQE. La Plataforma farà arribar a tots els centres educatius materials amb una anàlisi sobre la LOMQE.

A més, els darrers accidents en diferents centres educatius relacionats amb les infraestructures, com el de La Hispanitat de Santa Pola, i la pretensió de la Conselleria de suprimir 400 places docents en primària i infantil amb la modificació de les plantilles, justifiquen encara més una mobilització de la comunitat educativa en resposta a la política de retallades en educació dels governs valencià i espanyol.

Descarrega’t el cartell.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR