Professorat interí

Centenars de docents interins no cobraran la nòmina de setembre

El Sindicat exigirà solucions en la reunió de la Comissió de Seguiment de l’Acord de Professorat Interí convocada per a demà, a instàncies de STEPV

Representants de la CPI i STEPV presenten una queixa al Síndic de Greuges pels impagaments en 2015

dimecres 27 setembre 2017 16:26 h

Com cada inici de curs, centenars de docents interins no cobraran el mes de setembre. Als problemes habituals de manca de personal i temps per a gravar les nòmines del professorat adjudicat, especialment a principis de setembre, s’ha afegit en les direccions territorials de València i Castelló l’exigència d’aportar el certificat negatiu del Registre Central de Delinqüents Sexuals.

El Sindicat exigeix mesures perquè el personal afectat puga cobrar el més prompte possible

A la Direcció Territorial d’Alacant, en canvi, han acceptat l’autorització perquè l’administració accedisca a aquesta informació, en substitució del certificat, que necessita d’un temps per a tramitar.
Aquest requisit es va introduir en el curs 2015/16 i, tot i que la normativa efectivament exigeix el certificat el curs passat no va generar cap problema presentar l’autorització, però enguany, en canvi, a València i Castelló no és vàlid.
Demà dijous està convocada la Comissió de Seguiment de l’Acord de Professorat Interí, convocat a instàncies de STEPV. En la reunió el Sindicat demanarà explicacions i la quantificació per la Conselleria del personal afectat que no cobrarà el mes de setembre. El Sindicat estima que pot afectar a unes 2000 persones en el conjunt del País Valencià.
STEPV porta anys exigint al Consell la dotació de més personal en les direccions territorials d’educació i més temps per a gravar totes les altes en nòmina del personal adjudicat en juliol i durant el mes de setembre, ja que disposen de molt personal i temps per poder garantir l’alta en nòmina.
De la mateixa manera, el Sindicat exigeix mesures perquè el personal afectat puga cobrar el més prompte possible i no esperar a l’últim dia d’octubre per cobrar la nòmina de setembre, com fa habitualment l’administració.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR