Condicions laborals

Una vegada més l’administració paralitza el Comitè de Seguretat i Salut Laboral docent no universitari de València

La falta d’assistència d’una part de l’administració provoca la suspensió del ple per manca de quòrum

dimecres 10 abril 2019 16:26 h

Ahir estava convocada una reunió del Comitè de Seguretat i Salut Laboral (CSSL) no universitari de València però, una vegada més, ha fallat l’assistència de l’administració. Aquest fet ha provocat la suspensió de la reunió per no arribar al quòrum per la seua part. No és la primera vegada que es produeix aquesta situació per part de l’administració la qual cosa evidencia el seu poc interès per la seguretat i salut del professorat.

S’evidencia el poc interès de l’administració per la seguretat i salut del professorat

En l’ordre del dia estava previst abordar la constitució del nou comitè, atenent els resultats del passat procés electoral del 4 de desembre de 2018. L’administració havia proposat un nombre de delegats i delegades que no comptaven amb el suports dels sindicats, que han presentat un escrit a la Direcció General de Personal, la Direcció Territorial de València i la presidència del Comitè, perquè es reformule la proposta d’acord amb el decret 123/2001, la Llei de Prevenció de Riscos Laborals 31/1995 i la Llei orgànica 2/2006 de 3 de Maig, d’Educació.
STEPV critica la poca implicació de l’administració en el comitè i exigeix a la Conselleria que prenga mesures immediatament perquè aquest lamentable fet no torne a ocórrer i es paralitze l’actuació del Comitè i, en aquest cas, la seua constitució.

Etiquetat com a

salut laboral

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR