Professorat interí

Tercer esborrany de modificació del RD 276/2007 per adaptar-lo al decret Iceta

El Ministeri acaba d’enviar un tercer esborrany de modificació del RD 276/2007 d’ingrés a la funció pública docent

dimecres 29 desembre 2021 18:21 h

El nou esborrany introdueix pocs canvis, que podem resumir en:
En el barem de mèrits:
- Valoren l’experiència en diferents especialitats d’igual cos (0,350 punts) o altre cos (0,125 punts), en ambdós procediments (concurs oposició i barem de mèrits).
- Dins l’apartat d’altres mèrits es valorarà amb un màxim d’1 punt la formació permanent en el procediment de concurs oposició i de 2 punts en el procediment de concurs de mèrits, d’acord amb el subapartat 2.5 de l’annex IV del Reglament (consulta ací el reglament).

Bàsicament els canvis són aquests. El Ministeri no ha convocat una nova reunió, per la qual cosa no sabem si pensa publicar aquest darrer esborrany al BOE o pensa negociar-lo novament amb els sindicats.
En tindre més informació ho comunicarem.

Consulta el tercer esborrany ací

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR