Condicions laborals

STEPV presenta recurs a la no reserva de diversitat funcional en el concurs de mèrits

S’incompleixen almenys 7 normatives de rang superior, entre lleis, reial decrets i decrets

dilluns 28 novembre 2022 16:00 h

STEPV ja va advertir en la Mesa Sectorial en què es va negociar la convocatòria del concurs de mèrits que no aplicar la reserva de diversitat funcional incomplia la normativa de rang superior.

El Sindicat convocarà una assemblea del personal afectat per a explicar l’estratègia judicial a seguir

És per això que el Sindicat ha presentat un recurs de reposició contra la convocatòria per aquest motiu, ja que no s’ha atés la petició del sindicat d’incloure aquesta reserva. Un incompliment d’almenys 7 normatives superiors, estatals i autonòmiques.
STEPV també està preparant el recurs contenciós administratiu, preveient que la Conselleria no atenga el de reposició. Igualment, es convocarà una assemblea del personal afectat per a explicar l’estratègia judicial a seguir.
En els recursos, el Sindicat reclama que s’incorporen aquestes places en l’actual convocatòria o que, de forma subsidiària, s’addicionen a la convocatòria el nombre de places que legalment corresponga per ser cobertes per persones amb diversitat funcional, en compliment de les previsions legals sobre la matèria.

 


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR