Condicions laborals

STEPV llança una enquesta als centres per conèixer l’impacte de les mesures sobre les plantilles el curs que ve

El Sindicat ha preparat una enquesta per a cada tipus d’ensenyament: Infantil i Primària; ESO, Batxillerat i FP; formació de persones adultes; ensenyaments artístics; i ensenyaments d’idiomes

És urgent la negociació de les plantilles

dimecres 19 juny 2019 10:31 h

Quan encara no s’ha negociat en Mesa Sectorial les instruccions d’inici de curs de cap dels diferents ensenyaments del sistema educatiu, la Conselleria està tancant amb els centres la plantilla per al curs que ve. S’incorporen dues novetats importants. D’una banda, els centres d’infantil i primària recuperen el 100% dels especialistes de primària en tots els grups i, d’altra banda, en la resta d’etapes educatives tot el professorat veurà reduïda la seua càrrega horària de 20 hores a 19 hores.

Per la informació que està arribant al Sindicat les noves mesures no suposaran l’increment de plantilla esperat

Ara bé, per la informació que està arribant al Sindicat aquestes mesures no suposaran l’increment de plantilla esperat, sinó que s’aplicaran a canvi de reduir altres hores d’altres conceptes. Així, en Infantil i Primària la recuperació de la tutoria sembla que anirà a compte de reduir hores del PAM (Pla d’Actuació de Millora) i en la resta d’ensenyaments la reducció horària pot anar a compte d’altres conceptes, com la pèrdua de la tercera hora de tutoria, entre d’altres.
Per això, STEPV ha llançat a tots els centres educatius una enquesta, adaptada a l’ensenyament concret, per confirmar si l’aplicació d’aquestes mesures és a compte d’altres formes “d’estalvi” o no. Així s’han enviat diferents enquestes per als diferents ensenyaments: infantil i primària; secundària, batxillerat i cicles formatius; ensenyament d’adults; ensenyaments artístics; i ensenyaments d’idiomes.
STEPV anima els centres a emplenar l’enquesta i així poder tindre una foto el més ampla possible de com afectarà les plantilles aquestes mesures i, si es confirma que no suposaran el creixement esperat de les plantilles en els centres, prendre les mesures adients per tal d’aconseguir la correcta atenció educativa del nostre alumnat.

Accedeix ací a les enquestes:

- Infantil i Primària
- ESO, Batxillerat i FP
- Formació de Persones Adultes
- Ensenyaments artístics
- Ensenyaments d’Idiomes (EOI)


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR