Professorat interí

STEPV dóna suport a la manifestació per la consolidació i l’estabilitat del personal interí

La manifestació tindrà lloc a Madrid el pròxim 15 de febrer convocada per diferents col·lectius de personal interí de l’estat. STEPV organitza autobusos des d’Alacant i València per assistir-hi

Manifestació convocada el passat 9 de febrer de 2019 a València

dimecres 05 febrer 2020 18:10 h

El passat dilluns 3 de febrer el Secretariat Nacional de STEPV va acordar donar suport a la manifestació convocada a Madrid de diversos col·lectius de personal interí de l’estat. El Sindicat comparteix les reivindicacions d’estabilitat i consolidació d’aquest personal i anima al professorat interí valencià a acudir a l’esmentada mobilització.

STEPV insta al nou govern de l’estat a escoltar la veu del personal interí i atendre les seues reivindicacions

STEPV ha defensat que cal la modificació de la normativa d’ingrés a la funció pública docent per tal de recollir processos de consolidació per al professorat interí per evitar situacions com les viscudes recentment en les passades oposicions de secundària, on docents amb molts anys d’experiència es van veure en el carrer en algunes especialitats després dels processos selectius.
Per això el Sindicat ha convocat nombroses accions i mobilitzacions, per exigir que les oposicions no deixen la gent al carrer i que es modifique la normativa estatal per donar opcions de consolidació al professorat interí.
Igualment, la Plataforma Estatal per la Consolidació i Estabilitat del Professorat Interí, de la qual forma part STEPV, ha registrat dues Proposicions no de Llei per modificar la normativa d’ingrés a la funció pública en el sentit esmentat i per ampliar els drets del professorat interí.
El Sindicat acudirà a la manifestació del 15 de febrer a Madrid i està organitzant autobusos des d’Alacant i València per facilitar l’assistència.
A més, STEPV insta al nou govern de l’estat a escoltar la veu del personal interí i atendre les seues reivindicacions.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR