Professorat interí

STEPV demana una reunió urgent per a tractar la resolució sobre les titulacions de les oposicions de 2016 i 2018

La resolució només afecta a les persones del cos de mestres de les oposicions de 2016 i 2018 que no van aprovar la primera part (teoric + pràctic)

dimecres 17 juny 2020 12:16 h

El 10 de juny la Conselleria va publicar una resolució per la qual les persones del cos de mestres que es van presentar a les oposicions en 2016 i 2018 i no van superar la prova teòrica i pràctica han de presentar ara, quatre anys i dos anys després respectivament, la titulació corresponent per tal de poder mantindre’s en la borsa de treball, tal i com diu la convocatòria respectiva de les oposicions.

Cal que la Conselleria solucione els problemes plantejats sense que perjudique cap persona de les borses de treball

Aquesta resolució no s’ha negociat en Mesa Sectorial i les conseqüències d’aquesta resolució podrien deixar fora de la borsa moltes persones, fins i tot, que han sigut adjudicades aquests darrers cursos.
Segons la resolució, les persones del cos de mestres que no van superar la primera prova (examen teòric i pràctic) en les oposicions de 2016 i 2018 han de presentar ara la titulació corresponent a l’especialitat per la qual es van presentar, per tal d’acreditar que poden estar en borsa. Aquesta titulació s’ha d’haver obtingut amb anterioritat al termini d’inscripció a les respectives oposicions.
Com hi ha gent que l’ha obtingut després i fins i tot ha estat adjudicada i ha treballat legalment perquè ja disposava de la titulació, ara es veu en la situació que pot estar exclosa de la borsa perquè la titulació la va obtindre posteriorment a les oposicions.
Aquesta és una de les casuístiques amb la qual ens hem trobat, potser la més greu, i cal que la Conselleria solucione aquest problema no excloent ningú de les borses de treball si disposa de la titulació corresponent.
Per això, el Sindicat ha exigit a la Direcció General de Personal la convocatòria urgent (portem setmanes demanant-ho però ara és més urgent encara) de la Comissió de Seguiment de l’Acord de Professorat Interí per abordar aquesta resolució i solucionar els problemes que planteja sense que perjudique cap persona de les borses de treball. Recordem que aquesta resolució, que afecta les condicions laborals del personal, no s’ha negociat en Mesa Sectorial i, per tant, és perfectament recurrible si no se solucionen les qüestions que perjudiquen injustament les persones de les borses de treball.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR