Jubilacions

STEPV reclama el manteniment de la jubilació parcial en concertada

La retallada en aquest dret s’aplica a partir d’enguany en el sector. El Sindicat demana una entrevista amb la Directora General del INSS

divendres 22 març 2019 10:15 h

La Confederació d’STES, de la qual STEPV en forma part, ha sol·licitat una reunió amb la Directora General de l’INSS, María Gloria Redondo, per tal d’abordar la problemàtica de la reforma de la jubilació parcial amb contracte de relleu establerta en el RD-Llei 5/2013 que suposa un retrocés en les condicions de jubilació parcial per a les treballadores i treballadors, també de l’ensenyament privat-concertat.

En algun sector laboral, com en la indústria, la possibilitat de jubilació parcial establida en l’anterior legislació, la Llei 27/2011, ha estat prorrogada fins a 2023, per la qual cosa STEPV i la Confederació d’STES han plantejat també aquesta possibilitat mentre es modifica l’actual legislació de 2013 que retalla aquest dret. Aquesta proposta es traslladarà a la Directora General de l’INSS per tal que la implemente en el sector educatiu, ja que la retallada de la jubilació parcial ja s’està aplicant des de l’1 de gener de 2019.

Escrito Directora Gral. INSS


 

Etiquetat com a

jubilació parcial

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR