Mobilitzacions

STEPV acudirà a la manifestació convocada pel professorat interí major de 55 anys

El Sindicat dona suport al col·lectiu i treballa per la consolidació del conjunt del professorat interí

Cartell de la convocatòria

STEPV

dijous 20 octubre 2022 16:07 h

El col·lectiu de professorat interí major de 55 anys ha convocat una manifestació a València el pròxim dissabte 22 d’octubre, a les 12h a les Torres de Serrans de València.

STEPV informa que també convocarà una manifestació el pròxim 5 de novembre a València

El col·lectiu reivindica la possibilitat de continuar treballant fins a la jubilació després dels processos selectius en cas de no superar-los, atenent les recomanacions europees de protecció als treballadors i treballadores majors de 55 anys.
Representants del sindicat assistiran a la manifestació per manifestar el seu suport. Igualment, STEPV informa que també convocarà una manifestació el pròxim 5 de novembre a València per la consolidació de tot el professorat interí i en rebuig al cessament als 3 anys establert en la llei Iceta. Prèviament, dijous 27 d’octubre el Sindicat convoca concentracions a Alacant, València i Castelló.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR