Places de gratuïtat

Obert el procés per a sol·licitar places de gratuïtat per al curs 2014/15

Benvolgudes i benvolguts companys com bé sabeu, les treballadores i treballadors de l’ensenyament concertat privat tenim regulat al conveni el dret per a demanar places de gratuïtat per als nostres fills/es, sempre que vagen adreçats també a centres concertats.

STEPV

dijous 29 maig 2014 13:48 h

Per a demanar plaça a centres subscrits a les patronals “Educación y Gestión” o a FECEVAL-CECE tenim pactat, sindicats i patronals un procés de sol·licitud i admissió per a facilitar l’accés al dret.

L’ordre d’admissió (annexe I) i els passos a seguir us els facilitem en els arxius adjunts.

Recordeu que teniu des del 29 de maig fins al 13 de juny per presentar la sol·licitud.

Imprés de sol·licitud de places de gratuïtat:

 


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR