Documents

Models de reclamació contra les llistes provisionals de professorat interí

dimarts 11 juny 2013 13:09 h

Cal omplir amb les dades personals, elegir la causa entre les tres per la qual ha de ser inclòs i adjuntar tots aquells documents que s’estime oportú. El termini és fins el dia 15 de juny.

Etiquetat com a

model de reclamació

Comentaris

Antonio Ignacio Camino De Salinas

19 juny 2013 / 17:05 h

me parece muy mal que llevo esperando para que me llamen para empezar una demanda a la conselleria por agravio comparativo, por que no entiendo que los anteriores al 94, no tenga que rendir cuentas a nadie, porqué, por mayores, yo tengo 43 años, por experiencia, yo tengo experiencia, esto es una “M::::::::::::::::::::a” nos están separando para que nos enfrentemos entre nosotros.
Espero alguna noticia


María Milagro Sarrió Arnandis

12 abril 2014 / 20:58 h

Propose fer un whasap en tots els interins q demanavem en juliol i teniem va cant i ara tenim adjudicacions continues, quans despres de tans any controlant el numero en meny de 3 mesos m.enviwn a adjudicacions continues i admes de tot aço despres de 20 any d.experiencia en vec en 47 anys i com molt br deia el company , antoni ignaci, els q han treballat abans del curs 93 -94 interins a eixos no es toqen i q jo en fiqi a treballar 3 messos estic en una incertidumbre laboral , en paguen en retras i mantinguent una familia. Totes aqestes coses m.han mermat la salut i amb una angustia vital.
on esta la experiencia?. Tot aqests any treballant


María Milagro Sarrió Arnandis

12 abril 2014 / 21:01 h

No deixem d.estar en contacte pq la unio fa la força


Eva Garcia Martinez

24 gener 2017 / 23:46 h

Sobre la simulación de las listas provisionales de interinos…..¿ Y los que tenemos la oposición completa aprobada antes del 2.000…qué?
¿Por qué no se nos especifica en el listado y a los aprobados después sí está especificado en el listado?


STEPV

25 gener 2017 / 21:00 h

Hola
La conselleria ha agafat com a punt de referència l’ordenació de 2010. Si has prestat serveis has de comprovar que estàs ben ordenada en el lloc que et correspon.
Si no has prestat serveis també hauràs d’aparéixer en el bloc de personal sense serveis prestats.
Si no apareixes, envia’ns un correu a .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic) i traslladarem la incidència a Conselleria.


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR