Professorat interí

Manifest del professorat interí per la consolidació i contra la repetició de centre

dimecres 17 maig 2017 13:53 h

Tal i com es va acordar en l’assemblea de la CPI i STEPV del passat 6 de maig, adjuntem el manifest amb la recollida de signatures per a traslladar a la Conselleria d’Educació. Imprimiu-los i signeu-los en els vostres centres.
Els fulls de signatures emplenats cal centralitzar-los en les seus de STEPV a Alacant, València i Castelló per tal de dur-les i registrar-les en la Conselleria d’Educació.
El termini per a fer la recollida de signatures i poder centralitzar-les acaba el 16 de juny. En el moment que les centralitzem convocarem una concentració en la Conselleria per a lliurar les signatures.
Gràcies per la vostra col·laboració.

Manifest i recollida de signatures


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR