Mobilitzacions

Les persones permanents de STEPV faran l’aturada del 8 de març i la vaga del 9M

Resum de les accions que es duran a terme el 8 i 9 de març

dimarts 07 març 2017 16:03 h

Les dones permanents del Sindicat secunden l’aturada convocada per Intersindical Valenciana demà 8 de març de 12 a 13h. Igualment, totes les persones permanents secunden la vaga educativa del 9 de març. Així s’ha comunicat a la Conselleria d’Educació, pràctica habitual en totes le vagues convocades, amb la finalitat que l’Administració educativa valenciana prenga les mesures oportunes. La decisió de comunicar la participació dels permanents sindicals a la Conselleria d’Educació es va acordar, fa molts anys, pel Consell Nacional de l’STEPV. Un acord que hem anat complint en totes i cadascuna de les vagues que hem convocat.

Les persones alliberades tindran el mateix tractament que tot el professorat valencià que secunde l’aturada del 8 i vaga del 9

El Sindicat pretén, amb la publicació de la comunicació, deixar ben clar que les persones alliberades tindran el mateix tractament que tot el professorat valencià que anirà a la vaga. És a dir, que se’ls descomptarà el dia de vaga del seu salari.
Consulta la comunicació registrada en conselleria:
- sobre l’aturada del 8 de març
- sobre la vaga del 9 de març.

Accions 8 de març. Aturada Internacional de Dones

L’aturada laboral està convocat per al 8 de març de 12.00h a 13.00h. A les 12.00 cessa la teva activitat al teu lloc de treball. Aleshores, aneu amb les companyes i companys que se sumen a l’aturada a la porta del teu centre de treball, en una zona que siga visible per a la ciutadania. Intersindical et convida a participar en les que hem convocat:
Alacant, Plaça de la Muntanyeta
Castelló, Delegació de Govern, Maria Cristina
València, Torre 3 de la Ciutat Administrativa 9 Octubre

Fes un cartell senzill exposant per què et sumes a l’atur. Podeu fer servir xiulets o cassoles per fer-vos sentir. Feu selfies, fotos i vídeos de la vostra acció i compartiu-los en les xarxes amb el hastag #8mAturadaDones. A les 13.00 acaba l’aturada laboral.

Adjuntem el manifest d’Intersindical Valenciana

Serveis mínims

Els serveis mínims establerts per a l’aturada de 12 a 13h del 8 de març en el sector educatiu són els següents:

Ensenyança pública i privada

9.1. En tots els centres: el director del centre en funcions directives, excloent-ne activitats lectives. En cas de vacant o absència justificada, el vicedirector, cap d’estudis, secretari o persona responsable del centre per este orde. En els centres amb més d’un torn d’ensenyança podrà ser rellevat el càrrec directiu que preste el servici per un altre membre de la junta directiva.
9.2. En els centres d’Educació Infantil, Ensenyança Primària i Ensenyança Secundària Obligatòria: un professor per cada etapa educativa, amb un mínim d’un professor per cada sis unitats; addicionalment al que establix l’apartat 9.1
9.3. En els centres específics d’Educació Especial, un educador d’Educació Especial, per cada cinc unitats; addicionalment al que establix l’apartat 9.1
9.4. En els centres d’ensenyança o educació amb internat, a més dels servicis establits en els apartats anteriors es prestaran els servicis propis dels dies festius

Consulta ací els serveis mínims complets

El 8M posa’t alguna peça morada o negra per significar-te amb el moviment.
Difon entre els teus familiars, amistats i companyes i companys de treball l’acció, animant-los a sumar-s’hi.
Fes vaga de consum durant tota la jornada.
Fes vaga d’activitats domèstiques (no rentem, no planxem, etc.).

Uneix-te a les diferents concentracions i manifestacions que es convoquen a la teua ciutat o poble per celebrar el 8M. Vine amb la pancarta d’Intersindical. A les capitals valencianes seran:

  Alacant, a les 19.30 h des de la Plaça dels Estels.
  Castelló, a les 19.00 h des de la Plaça Maria Agustina.
  València, a les 19.30 h des dels Jardins del Parterre.

Fes-te un selfie amb un cartell que pose #8mAturadaDones i penja’l en les teues xarxes socials els dies previs al 8M per animar altres persones a secundar l’aturada.

Accions 9 de març. Vaga educativa

El 9 de març, dia de la vaga en l’ensenyament, la Plataforma per l’ensenyament públic convoca les següents mobilitzacions:

Matí

  Alacant Concentració 11h Pl. Muntanyeta
  Castelló Concentració 12h Direcció Territorial
  València Manifestació 12h Facultat d’Història

Manifestacions de vesprada. Vine amb la pancarta d’STEPV.

  Alacant IES Jorge Juan 18h
  Castelló Pl. Maria Agustina 18h
  València Pl. Sant Agustí 18.30h

Difongueu en les xarxes socials aquesta acció fent ús dels hastags següents:
#RevertirRetallades
#NoalaLOMQE
#Noal3més2


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

Vaga 9-M: serveis mínims

03 març 2017 / 14:38 h