Plataforma per l’ensenyament públic

La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic valora com caòtic l’inici de curs

Els representants de la comunitat educativa sol·liciten que no es faça ni un pas enrere en l’ensenyament públic de qualitat. La Plataforma demanarà una reunió al conseller d’Educació

dilluns 30 octubre 2023 20:25 h

La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic, formada per les organitzacions, FAMPA-València, STEPV, Federació d’Ensenyament CCOO PV, UGT Ensenyament Serveis Públics PV (UGTSP-PV), Escola Valenciana, CAVE-COVA, CGT PV-M, FAAVEM, FEPV, SEPC València, BEA, Sindicat d’Estudiants, Associació de Directors de Primària-PV, Associació de Directors de Secundària, Federació de Moviments de Renovació Pedagògica PV, ADIDE-PV, FAMPA-Enric Valor, FAMPA-Penyagolosa i València Laica, s’ha reunit per fer una valoració de les incidències en aquest inici de curs al sistema educatiu valencià.

La Plataforma estarà vigilant perquè no es done ni un pas enrere en les nostres reivindicacions

Les incidències amb el transport escolar, les carències en el funcionament de la Xarxa Llibres de Batxillerat, la problemàtica amb l’adjudicació de professorat i la falta de professorat d’algunes especialitats, les modificacions de l’ensenyament en valencià, per evitar que l’alumnat de les comarques castellanoparlants estudien en valencià, i la resolució del 31 d’agost que modifica l’horari i incrementa les hores lectives a l’ESO són temes que s’han abordat i pels quals s’ha realitzat una valoració molt negativa d’aquest inici de curs escolar.
La Plataforma, representant de tota la comunitat educativa i interlocutora davant de la Conselleria d’Educació, estarà vigilant perquè no es done ni un pas enrere en les nostres reivindicacions, i per això demanarà una reunió amb el conseller d’Educació, José Antonio Rovira, per tal d’analitzar el manifest de propostes educatives, i continuar avançant en temes i línies de treball que sempre han estat en l’agenda.
La Conselleria ha d’atendre les peticions de la comunitat educativa. Per això, en aquests quatre pròxims cursos, la Plataforma insta a la nova Conselleria d’Educació a continuar avançant en la defensa d’una escola pública i universal, una escola al servei del poble, una escola compensadora de desigualtats on totes les xiquetes i xiquets tinguen oportunitats de futur, una escola democràtica i compromesa amb l’entorn, amb la seua cultura i llengua, respectant els drets lingüístics, una escola que prepare per al futur a l’alumnat com a ciutadania conscienciada pels drets humans, en els valors democràtics de pau, solidaritat, tolerància, llibertat i justícia.

Etiquetat com a

plataforma

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR