Meses de negociació

Informació de la Comissió de Seguiment de l’Acord de Professorat Interí sobre l’obertura de borses

Aquest matí ha tingut lloc la CSAI per a tractar l’obertura de borses de treball.

divendres 20 gener 2023 14:30 h

La Conselleria ha informat dels criteris per a obrir borsa en les especialitats proposades, Aquest matí ha tingut lloc la CSAI per a tractar l’obertura de borses de treball. La Conselleria ha informat dels criteris per a obrir borsa en les especialitats proposades, que trobareu en aquest enllaç

La Conselleria convocarà una nova CSAI per analitzar les incidències en les adjudicacions

Els criteris són els següents:
- S’han analitzat les persones desactivades durant més de 6 mesos. Els de menys els consideren actius. També han vist les necessitats de substitució dels darrers 5 anys relacionat amb els llocs.
- També tenen en compte les places oferides a difícil cobertura.
- Aplicant eixos criteris hi ha algunes especialitats on el resultat ix negatiu, que són les que es proposen.
- Ensenyaments artístics superiors: hem de fer un programa específic, per les particularitats que té.
- Les especialitats que tenen oposició enguany, en principi no s’obrin borsa, excepte en 6 especialitats de secundària, que tenen oposicions però així i tot es convoca la borsa, perquè hi haja oposicions o no tenen necessitats. Són les que s’han convocat.
- Volen publicar el més prompte possible i tancar el procediment a finals d’abril.
La Conselleria també ha informat que serà la primera vegada que l’aportació de la documentació serà totalment telemàtica i estan preparant el programa informàtic per a fer-ho possible.
STEPV ha celebrat que després de tants anys reclamant l’obertura de les borses es convocquen finalment, tot i que ha plantejat la necessitat de treballar per tindre les borses obertes de forma permanent. D’aquesta manera es preveu que les places que s’oferisquen a difícil cobertura es disminuisquen.
També ha plantejat que cal agilitzar l’obertura de borses en ensenyaments artístics on s’han creat noves especialitats que encara no tenen borsa de treball.
Igualment a demanat una reunió de la CSAI per a tractar momogràficament les incidències de les adjudicacions i acordar noves mesures per intentar que es cobrisquen totes les places en les adjudicacions ordinàries.
La Conselleria ha acceptat convocar la reunió proposada per STEPV i ha informat que tenen prevista una reunió pròximament amb l’ISEA per a tractar l’obertura de les borses dels ensenyaments artístics superiors i adaptar el programa informàtic al barem especific.
STEPV ha fer algunes esmenes a la proposta de resolució per la qual es convoquen les borses i ha traslladat les peticions de l’afiliació sobre les titulacions que es demanen, que seran estudiades per la Conselleria.

En el torn obert STEPV ha plantejat la necessitat d’abordar la situació del professorat interí que no supere els processos d’estabilitat i garantir-los la continuïtat en el treball, incloses les persones majors de 55 anys. LA Conselleria ha contestat que podem abordar la qüestió després que finalitzen els processos i estudiar les situacions del professorat interí.

Etiquetat com a

csai

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR