A casa nostra

Ha faltat el nostre company i coordinador de Salut Laboral, Ismael Guardiola

El soterrament serà demà 9 de març a les 16h a Callosa d’en Sarrià

dimecres 08 març 2023 11:02 h

Ismael Guardiola Ferrando, professor del Conservatori Professional de Música Tenor Cortis de Dénia, era coordinador de l’Àrea de Salut Laboral de STEPV a partir de setembre de 2020, en plena pandèmia, i membre del Secretariat Nacional de STEPV des del mateix any. Prèviament, va ser secretari del Comité de Seguretat i Salut Laboral d’Alacant, on representava STEPV. També va ser elegit, novament, delegat de la Junta de Personal Docent d’Alacant en les passades eleccions sindicals del mes de desembre.

Durant la pandèmia el seu treball va ser clau per a millorar les condicions de treball del professorat

Un atac al cor se l’ha endut aquesta matinada, als 49 anys d’edat.
Durant la pandèmia el seu treball va ser clau per a millorar les condicions de treball del professorat en els centres educatius, ja que va presentar innumerables propostes als Comités de Seguretat i Salut laboral, va presentar esmenes als protocols de seguretat en els centres educatius i va mantindre una informació i una atenció constant a tot el professorat.
Ismael era una persona afable, dialogant, sempre amb un somriure a la boca i amb una enorme capacitat de treball. La seua tasca en l’àrea de Salut Laboral ha estat ingent i deixa un buit enorme en el Sindicat i en l’àmbit de la millora de la seguretat i la salut del professorat valencià.
El soterrament serà demà a les 16h a l’església de Callosa d’en Sarrià.
Et trobem a faltar, company.

Etiquetat com a

obituari

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR