Condicions laborals

Encara queden docents sense cobrar malgrat que s’han abonat la majoria de les nòmines pendents

Queden alguns casos que Hisenda ha retornat, a més STEPV ha detectat algunes errades en la gravació de les nòmines

Imatge de l'última concentració contra els impagaments el passat 7 de desembre

divendres 21 desembre 2018 15:31 h

Entre ahir i avui s’han abonat les nòmines de desembre. La majoria de les 700 persones que estaven pendents de cobrar ho han fet aquest mes. Queden pendents alguns casos per diversos motius. D’una banda, Intervenció ha retornat a Educació 10 casos i, d’altra banda, el Sindicat ha pogut confirmar en la Direcció Territorial de València que hi ha algunes persones que no han cobrat per diferents errades en la gravació de les nòmines.

La pressió de les persones afectades i de STEPV ha aconseguit que la immensa majoria cobren

STEPV s’ha personat en la Direcció Territorial de València per a interessar-se per aquests impagaments i ha exigit que se solucionen el més prompte possible les errades de l’administració en la gravació de les nòmines. No pot ser que continue havent professorat que no haja cobrat després de mesos treballant. La Direcció Territorial s’ha compromés amb el Sindicat a atendre les persones afectades pels impagaments per a solucionar-los un a un. Per tant, cal que es personen a la Direcció Territorial perquè s’estudie el seu cas concret i es puga solucionar.
La pressió de les persones afectades i de STEPV ha aconseguit que la immensa majoria de les persones que portaven mesos sense cobrar ho hagen fet finalment. A més, també s’ha aconseguit que l’administració estiga treballant per a simplificar els programes informàtics fet que permetrà agilitzar en un futur el procediment d’abonament de les nòmines.
STEPV continua a disposició de les persones afectades per fer el seguiment de la seua situació personal i ajudar-los perquè se solucione el més prompte possible.

Etiquetat com a

impagamanent

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR