Professorat interí

El professorat interí es concentra per defensar les condicions laborals i retributives

STEPV i AFID creen la Coordinadora de Professorat Interí

Concentració del personal interí a la Direcció Territorial d'Educació el 15 de desembre.

STEPV

dijous 15 desembre 2011 15:50 h

Aquesta vesprada han tingut lloc les concentracions convocades pels sindicats de la Mesa Sectorial d’Educació per rebutjar la denúncia de l’acord d’interins i pressionar a l’administració perquè mantinga les condicions laborals i retributives que contempla l’acord.

Aquesta vesprada han tingut lloc les concentracions convocades pels sindicats de la Mesa Sectorial d’Educació per rebutjar la denúncia de l’acord d’interins i pressionar a l’administració perquè mantinga les condicions laborals i retributives que contempla l’acord.
Un centenar de docents interins s’han concentrat a les portes de la Conselleria d’Educació, un centenar més a Alacant i una cinquantena a Castelló en les respectives direccions territorials d’educació.
La pressió sindical ha aconseguit en les reunions mantingudes fins el moment amb l’administració que es modificara la postura inicial de Consellerisa respecte al cobrament de juliol i agost i respecte al cessament del professorat interí que no tinga docència directa a partir de l’1 de juny. Tanmateix, STEPV i AFID (Associació de Funcionaris Interins Docents) consideren que cal mantindre la pressió, tant en les reunions com en el carrer.
En el mateix sentit s’han posicionat les assemblees comarcals convocades aquesta setmana per aquests sindicats –STEPV i AFID- al llarg del País Valencià. A més, s’ha acordat crear una Coordinadora de Professorat Interí per a fer el seguiment de les negociacions però també per a plantejar altres qüestions que preocupen al professorat interí.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR