Professorat interí

Convocatòria de concentracions per l’estabilitat i la consolidació del professorat interí

Dimecres 17 d’octubre a les 18h a la Plaça de la Muntanyeta a Alacant i a la Plaça Manises de València

Cartell de la concentració del 17 d'octubre a València i Alacant

diumenge 14 octubre 2018 12:59 h

Davant la Mesa Sectorial prevista per al 18 d’octubre sobre l’oferta pública d’ocupació, STEPV i la CPI convoquen aquestes concentracions per a exigir l’estabilitat del col·lectiu interí. També per a pressionar perquè el total del professorat cobre la nòmina de setembre, tot i que gràcies a la pressió d’anys anteriors la majoria del professorat adjudicat en juliol ha cobrat enguany.

STEPV i la CPI continuaran pressionant la Conselleria d’Educació i el govern valencià perquè ningú perga el seu lloc de treball

La setmana passada el Director General de Personal va avançar als sindicats que el pròxim dijous 18 d’octubre es negociarà l’oferta pública d’ocupació. En principi s’abordaran les 5000 places previstes per a 2099 (potser també es tracta les de 2020). És per això que STEPV i la Coordinadora de Professorat Interí (CPI) han convocat concentracions a Alacant i València, per exigir l’estabilitat i la consolidació del col·lectiu.
L’experiència de les oposicions del cos de mestres, juntament amb la repetició de centre i la catalogació en anglés de moltes places ha fet que molts docents interins del cos de mestres es quedaren sense vacant en juliol. Ara, per a secundària, l’oferta massiva de places pot posar en perill la continuïtat en el treball de molts docents. És per això que cal un pacte d’estabilitat i l’ampliació de les plantilles per a evitar que això passe.
La reducció a 18 hores lectives de tot el professorat de secundària (com abans de les retallades del PP) crearia més de 3000 llocs de treball en secundària, la qual cosa donaria certa estabilitat al col·lectiu. Però si la Conselleria no aplica aquesta reducció el curs que ve i es manté l’oferta de places en les oposicions i no es negocia un pacte d’estabilitat, no hi ha garanties de continuïtat en el treball per al professorat interí que no supere les oposicions.
Per tant, STEPV i la CPI continuaran pressionant la Conselleria d’Educació i el govern valencià perquè ningú perga el seu lloc de treball i, alhora, s’amplie la plantilla de professorat.

Descarrega’t ací el cartell de convocatòria


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR