Llengua

Convocatòria d’assemblea sobre l’homologació del C1 de Valencià en el sistema educatiu

L’assemblea tindrà lloc dimecres 1 de febrer a les 18h

divendres 27 gener 2023 13:39 h

STEPV convoca aquesta assemblea per a tractar el decret d’homologació del C1 de Valencià que permet que l’alumnat obtinga el C1 de Valencià si assoleix una nota mitjana de 7 en l’assignatura de Valencià en Batxillerat.

L’assemblea tindrà lloc dimecres 1 de febrer a les 18h en aquest enllaç

En l’assemblea explicarem el posicionament del sindicat respecte a la qüestió i explicarem la Mesa Sectorial que discutirà el decret el dia anterior i recollirem l’opinió i les propostes del professorat i, si s’escau, acordar les accions que es consideren oportunes.

Podeu consultar l’esborrany de decret ací

Etiquetat com a

assemblea

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR