Condicions laborals

Desenes de centres es concentren en protesta per les polítiques de Conselleria

STEPV, CCOO i UGT han convocat les concentracions en els centres per protestar pel caos de les adjudicacions, la modificació dels horaris en ESO, les acusacions del conseller contra el professorat i la pretensió de reduir el valencià a l’ensenyament

Una de les desenes de concentracions d'avui

dimecres 20 setembre 2023 13:39 h

Aquest matí desenes de centres al llarg del País Valencià han secundat la convocatòria dels tres sindicats i s’han concentrat a l’hora del pati a les portes dels centres educatius.

La resolució de modificació dels horaris d’ESO està incrementant l’horari lectiu del professorat

Recordem que STEPV, CCOO i UGT han convocat aquestes concentracions per protestar pel caos de les adjudicacions, la modificació dels horaris en ESO, les acusacions del conseller contra el professorat i la pretensió de reduir el valencià a l’ensenyament.

En el facebook de STEPV hi ha penjades nombroses fotos de les concentracions en els centres. Es poden consultar en aquest enllaç.

D’altra banda, STEPV ha sol·licitat una reunió urgent al Secretari Autonòmic d’Educació, Daniel McEvoy, per a tractar la situació d’indefensió jurídica que s’ha plantejat arran de la inadmissió per part del TSJ del recurs contra la resolució de 31 d’agost per la qual es modifiquen els horaris d’ESO. A més, la majoria dels instituts enquestats pel Sindicat han manifestat que el professorat ha vist modificat el seu horari lectiu per l’aplicació d’aquesta resolució, fet que no és legal, aspecte que també se li ha traslladat al Secretari Autonòmic.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR