Professorat interí

STEPV signa un acord per permetre el cobrament de l’estiu al professorat interí

S’ha signat en la Comissió de Seguiment de l’Acord de Professorat Interí de 2010

STEPV en el moment de la signatura de l'acord

dijous 26 maig 2016 13:47 h

La setmana passada la Conselleria d’Educació va plantejar la signatura d’un acord per tal d’ampliar els nomenaments del professorat interí adjudicat amb vacant entre l’1 de setembre i el 31 de desembre de 2015. Aquest personal encara té el nomenament fins el 30 de juny de 2016 quan, segons l’acord de 2010 l’hauria de tindre fins el 31 d’agost. Les raons per les quals cal signar aquest acord en la comissió de seguiment per fer efectiva aquesta ampliació dels nomenaments es deu, segons Conselleria, al recurs plantejat per un col•lectiu de docents interins contra la sentència guanyada per STEPV que tombava l’acord de 2013.

Gràcies a la lluita del professorat interí contra l’acord de 2013 i la sentència guanyada per STEPV es recuperen els drets

Fins que no es va resoldre aquest recurs el 3 de març de 2016, que va ser desestimatori, la sentència guanyada per STEPV no va ser ferma i, per tant, cal justificar a hisenda l’ampliació d’aquests nomenaments amb un acord de la comissió de seguiment.
Malgrat els intents d’alguns sindicats perquè desapareguera de l’acord la referència a la sentència guanyada per STEPV, finalment s’ha signat el text proposat per la Conselleria d’Educació.
Aquest acord es traslladarà demà al Consell per tal que l’aprove i autoritze l’ampliació del nomenament del professorat interí afectat.
Per tant, gràcies a la lluita del professorat interí contra l’acord de 2013 i la sentència guanyada per STEPV en juny de 2015 es fa possible l’aplicació de tots els drets garantits en l’acord de 2010, com el nomenament fins el 31 d’agost de tot el professorat adjudicat entre l’1 de setembre i el 31 de desembre, tal i com reconeix l’acord signat aquest matí en la comissió de seguiment.

Enllacem ací l’acord signat.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR