Professorat interí

Recurs contra la denúncia de l’acord de 2010 i contra el nou acord de professorat interí

STEPV demana la suspensió cautelar de la denúncia i del nou acord perquè ja s’aplicarà enguany

dimecres 17 abril 2013 14:36 h

STEPV ha presentat davant del Tribunal Superior de Justícia recurs contenciós-administratiu contra l’acord de 3 d’abril de 2013 subscrit per la Conselleria d’Educació i diverses organitzacions sindicals pel qual s’estableix el sistema de provisió de llocs de treball en règim d’interinitat. També s’ha recurrit la denúncia de l’acord de 2010, subscrit per la Conselleria d’Educació i la totalitat de les organitzacions sindicals presents en la Mesa Sectorial d’Educació.

El Sindicat insta a tot el professorat interí a presentar recurs de reposició individual quan es publique en el DOCV

STEPV considera que la denúncia de l’acord de 2010 és contrària a dret i, per tant, l’acord de 3 d’abril de 2013 que pretén substituir-lo, és un acord nul. El sindicat ha demanat al TSJ la suspensió cautelar dels dos actes en considerar que no s’ajusten a la legalitat vigent ni a cap procediment administratiu i són, manifestament, contraris a dret i poden produir danys irreparables per a les persones afectades. El col·lectiu afectat és el que no ha aprovat cap prova o no s’ha presentat mai a oposicions per entrar per borsa extraordinària.
El Sindicat insta a tot el professorat interí a presentar recurs de reposició individual en el moment en què es publique en el DOCV davant la Conselleria d’Educació en el termini d’un mes des del moment de la publicació. STEPV està elaborant un model de recurs individual que es facilitarà al personal interessat.
A més, el Sindicat convocarà assemblees pròximament per explicar el procés judicial obert i assessorar les persones interessades en presentar recursos.
D’altra banda, STEPV ha encetat una roda de reunions amb partits polítics de l’oposició i entitats socials vinculades a l’ambit educatiu, per a tractar sobre l’acord de professorat interí i sobre la situació de l’ensenyament en general.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR