Professorat interí

Convocatòria assemblees professorat interí

Per a informar sobre el cobrament de sexennis i sobre la nova denegació de la suspensió cautelar de l’acord de professorat interí.

dimecres 16 octubre 2013 16:32 h

El TSJ ha tornat a denegar la suspensió cautelar de l’acord de professorat interí. Respon així al recurs presentat de forma individual per diverses persones en el mes de juliol.

D’altra banda, i com a bona notícia, hem guanyat diverses sentències que permetran cobrar els sexennis al professorat interí. De tot això informarem en les assemblees següents:

- València, dilluns 21 d’octubre a les 18:30h, a la seu de STEPV (Juan de Mena, 18)
- Alacant, dimarts 22 d’octubre a les 18h, a la seu de STEPV (Glorieta P. Vicente Mógica, 5-12)
- Castelló, dimarts 22 d’octubre a les 18h, a la seu de STEPV (Marqués de Valverde, 8)

Etiquetat com a


Comentaris

Raquel Bartolome Cardells

18 octubre 2013 / 17:09 h

Bona vesprada! Es pot fer alguna cosa més després de denegar la suspensió cautelar de l’acord? Es veu que el TSJ ho té molt clar de què continue el nou acord.


Amadeu Sanz

18 octubre 2013 / 18:21 h

Hola Raquel.
La suspensió cautelar no suposa que el TSJ tinga clar ja el veredicte sobre el recurs, sinó que no veu la urgència d’aturar-ne l’aplicació de manera cautelar. El procediment segueix el seu curs i STEPV entén que hi ha motius jurídics per a tombar-lo. Confiem en poder convéncer al tribunal amb la nostra argumentació perquè aquest acord injust, irracional i innecessari no vaja endavant.
Gràcies per la teua participació.


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR