Mobilitzacions comarcals

Tancaments a la Safor en rebuig de la LOMQE i les retallades

Els centres educatius de la Safor-Valldigna han realitzat aquesta setmana tancaments i assemblees informatives per debatre la reforma de l’educació amb la comunitat educativa.

Tancament a l'IES Tirant el 5 de febrer.

diumenge 10 febrer 2013 10:58 h

Així mateix, els centres van decidir sumar-se a la rotesta en el carrer i manifestar el seu rebuig a l’avantprojecte de llei educativa del ministre Wert, així com la greu situació actual de retallades i desmantellament que està patint l’educació com a servei públic fonamental.

D’aplicar-se la nova proposta de la Conselleria d’Educació de plantilles i arranjament escolar per al proper curs escolar 2013-2014 es produirà, segons denuncien un augment de la ràtio en les aules on passarem en el segon cicle d’educació infantil de 20 alumnes a 30, i en educació primària de 25 a 30, produint una massificació en les aules i la pèrdua de professorat a les escoles de la Safor-Valldigna. Tot això dificultarà l’atenció a la diversitat i produirà una pèrdua aproximada de 1400 mestres a tot el País Valencià. A la Safor, amb l’augment de la ràtio, hi ha una pèrdua de 18 unitats entre infantil, primària i educació especial.

Des de STEPV es recorda que els centres i els Consells Escolars poden presentar al·legacions fins al 12 de febrer. Les poblacions afectades són Ador-Palma, Bellreguard, Beniarjó, Gandia i Grao (Josep Camarena i CEE Enric Valor, Joan XXIII, La Font d’En Carròs, Lloc Nou de Sant Jeroni, Miramar, Oliva (Alfadalí, Lluís Vives, La Carrasca), Piles, Barx, Real de Gandia, Vilallonga i Xeraco.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR