Condicions laborals

STEPV reclama un protocol d’actuació específic per a Educació en cas d’altes temperatures

El Sindicat està rebent queixes del professorat davant l’onada de calor

dijous 08 setembre 2022 12:41 h

Davant de l’inici de les classes la setmana vinent i de la situació que s’està vivint d’altes temperatures, STEPV torna a sol·licitar a la Conselleria l’elaboració d’un protocol específic d’actuació per fer front a la calor.

 

El Sindicat està rebent queixes del professorat i dels centres davant l’onada de calor, especialment en les proves PUC (Proves Unificades de Certificació de nivells de llengües) que s`han realitzat aquesta semana. Recordem que aquesta situació pot afectar la salut tant de l’alumnat com del professorat.

 

El Sindicat també demana a la Conselleria que inste als ajuntaments perquè activen els protocols d’emergència i, si cal, decreten el tancament dels centres educatius en cas que les condicions siguen inacceptables per a desenvolupar l’activitat lectiva, ja que la suspensió de les classes és una competència municipal.

 

El Sindicat torna a recordar la normativa i les mesures que es poden prendre per evitar qualsevol risc. Tota la informació es pot consultar en el web del Sindicat.

 


En la web de l’INVASSAT (Institut Valencià de Seguretat i Salut en el Treball) trobareu un “Protocol per al treball a altes temperatures” amb informacions que us poden ser útils.

 


Finalment, també us podeu posar en contacte amb el sindicat perquè us assessorem legalment.

 

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR