Condicions laborals

STEPV reclama millores laborals i dignificació de la tasca docent en el dia de la Mestra i el Mestre

Cal campanyes socials de dignificació de la tasca docent i de l’educació

dilluns 27 novembre 2017 17:17 h

Avui, que es commemora el Dia de la Mestra i el Mestre, STEPV reclama al govern valencià millores en les condicions laborals i una campanya de dignificació de la tasca docent i de l’educació.

STEPV està treballant en eixe sentit en les meses de negociació i en el carrer

Les retallades en matèria d’educació aplicades pel govern de l’estat i les que va aplicar al País Valencià l’anterior govern han contribuït al desprestigi de l’escola pública i del professorat. A més, aquests darrers mesos també estem assistint a una campanya orquestrada de desprestigi a l’escola pública i als docents amb acusacions infundades d’adoctrinament.
Si això li sumem l’empitjorament de les condicions laborals del professorat, la imatge de l’escola es degrada encara més. El professorat té una enorme responsabilitat entre mans, que no és ni més ni menys que la preparació de les noves generacions que han de dur endavant aquesta societat tan complexa i globalitzada. Aquest repte no és pot fer amb èxit en unes condicions laborals depauperades i en una campanya constant de desprestigi social.
Així i tot, el sistema educatiu funciona gràcies al compromís i a la professionalitat de milers de docents que cada dia treballen pel nostre alumnat i pel seu futur.
Cal, per tant, que l’administració treballe en la recuperació de les condicions laborals del professorat, per la seua estabilitat, i que pose en marxa campanyes públiques de dignificació de la tasca docent.
STEPV està treballant en eixe sentit en les meses de negociació i en el carrer. Per això ha defensat en la Junta de Portaveus l’exigència de negociació de la millora de les condicions laborals, explicitades en la campanya “Ja toca!” i ha convocat concentracions a Alacant, València i Castelló el pròxim 14 de desembre en eixe sentit.
D’altra banda, el Sindicat també ha convocat concentracions demà, 28 de novembre, a les tres capitals valencianes per la consolidació i l’estabilitat del professorat interí.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR