Dret a l’educació

STEPV dóna suport a les demandes i mobilitzacions del professorat de Filosofia

La Conselleria es va comprometre a modificar el decret de batxillerat per incloure Història de la Filosofia com a matèria obligatòria en 2n

dimecres 31 maig 2017 14:33 h

La situació de la matèria de Filosofia ha empitjorat amb la LOMQE, de manera que ha perdut hores i pes en el currículum. Tanmateix, la majoria de comunitats autònomes han regulat en els respectius decrets curriculars de Secundària i Batxillerat l’obligatorietat d’ofertar aquesta assignatura en 2n de Batxillerat, per tal que tinga pes en les proves PAU.

STEPV ha reclamat en les meses sectorials la negociació del decret de Secundària i Batxillerat

Aquesta reivindicació s’ha dut a les juntes de personal docent a partir d’una resolució de STEPV que es va traslladar a l’administració. Paral·lelament l’Assemblea de Professorat de Filosofia s’ha mobilitzat per fer realitat aquest objectiu, tant en l’àmbit estatal com al País Valencià.
STEPV ha donat suport a les reivindicacions del col·lectiu i ha reclamat en les meses sectorials la negociació del decret de Secundària i Batxillerat. En la darrera Junta de Portaveus (14 de març de 2017) la Conselleria es va comprometre a negociar el decret, fet que encara no s’ha produït.
Si no es negocia i es publica la modificació del decret abans de setembre, no s’arribarà a temps perquè entre en vigor per al curs que ve, amb la qual cosa es perdrà un any sencer per salvar la matèria de Filosofia en batxillerat.
Aquesta és la reivindicació del col·lectiu de professorat de Filosofia i de STEPV. I en eixe sentit el Sindicat dóna suport a les accions que s’acorden convocar pròximament perquè es produïsca aquesta negociació i se solucione aquesta problemàtica abans de l’inici del curs 2017/18.

Etiquetat com a

filosofia

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR