Mobilitzacions comarcals

L’escola de Benifaraig talla el camí de Montcada per demanar el servei de transport escolar

Aquest matí, uns 300 xiquets i xiquetes de l’escola de Benifaraig (Horta Nord), acompanyats de pares i mares, han recorregut a peu els quilòmetres que van des de les pedanies de l’Horta fins a l’escola en protesta per la suspensió del transport escolar en l’etapa d’infantil.

Una imatge de la marxa d'aquest matí en el camí de Montcada (Horta Nord).

dilluns 10 setembre 2012 12:43 h

La marxa, que ha tallat el trànsit en el camí de Montacada, estava convocada per l’ampa de l’escola de Benifaraig, en reacció a la decisió de la Conselleria d’Educació d’impedir que l’alumnat d’infantil de les pedanies no accedira als autobusos del transport escolar.

L’escola de Benifaraig és un centre d’àmbit comarcal que acull alumnat de diversos nuclis de l’Horta. En el seu moment, la creació d’aquesta escola va suposar el tancament d’altres escoles de les pedanies. Llavors, l’administració va garantir la gratuïtat del transport escolar de manera indefinida en benefici de l’escolarització en el nou centre de concentració.
La marxa ha estat custodiada per efectius de la Polícia Local de València.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR