Professorat interí

La Coordinadora de Professorat Interí s’organitza per comarques i prepara noves accions

La Coordinadora de Professorat Interí (CPI) es va reunir divendres passat en assemblea a Xàtiva per preparar el curs i establir l’organització comarcal per arribar al màxim nombre de centres educatius possibles.

Reunió de la Coordinadora a Xàtiva.

dilluns 10 setembre 2012 18:31 h

La CPI ha acordat elaborar un manifest on s’explique la situació que està patint el professorat interí, especialment perjudicat per les retallades del govern valencià i espanyol. Aquest manifest començarà a repartir-se el dia 14 de setembre, coincidint amb l’inici de curs a secundària.
Altres acords presos són: acudir a les pròximes mobilitzacions del 15 de setembre a Madrid i el 22 de setembre a València, Alacant i Castelló en defensa de l’ensenyament públic. També es convoquen concentracions tots els dilluns en els Serveis Territorials d’Educació d’Alacant a les 11h per denunciar les baixes no cobertes. I el 14 de setembre el col·lectiu es concentrarà a Gandia, en el marc de la trobada del PP.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR