Inici de curs

La Conselleria envia una carta al centre reconeixent errades en l’assignació del PAM

Poc després que STEPV fera pública la queixa dels centres per les retallades en el PAM i ho traslladara a la Directora General de Personal, s’ha enviat una carta als centres informant que es revisarà la dotació del PAM

dimarts 28 juny 2022 11:35 h

La Conselleria reconeix errades en l’assignació del PAM i enviarà una nova proposta.

Demanem a les direccions dels centres que ens informen sobre qualsevol incidència amb el PAM

STEPV continuarà atent a les noves propostes que Conselleria farà arribar als centres per comprovar que no hi ha retallades de PAM. Malgrat el reconeixement de les errades per part de la Conselleria, l’eliminació de la plantilla extra per la Covid està anunciada per la Conselleria. Caldrà vigilar com afecta el PAM i les plantilles dels centres.
En tot cas, demanem a les direccions dels centres que informen el sindicat si la proposta del PAM no s’ajusta a les necessitats del centre i de l’alumnat per emprendre les accions que es consideren per a solucionar-ho, al correu .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR