Meses de negociació

ISEA publica les instruccions d’inici de curs sense convocar la preceptiva mesa sectorial per negociar-les

dijous 27 juliol 2023 13:06 h

Amb caràcter general el contingut és fonamentalment el del curs passat amb la incorporació d’algunes qüestions recollides en el ROF, publicat el 5 d’agost de 2022.
Les instruccions es van publicar al DOGV el passat 6 de juliol https://dogv.gva.es/datos/2023/07/06/pdf/2023_7380.pdf

Malgrat la publicació d’eixe Reglament Orgànic i Funcional continuen quedant pendents de concreció a l’ordre de desenvolupament una sèrie d’articles essencials, indefinits o incomplets, que per tant no han estat incorporats totalment a les instruccions.

Al llarg de tot el curs 2023-23 un grup de treball conformat per l’ISEA, direccions i professorat dels centres, amb la participació de STEPV i la resta de sindicats, ha estat analitzant i esmenant els diferents capítols i articles afectats per eixa ordre de desenvolupament. Tot i que el grup de treball ja fa temps que va acabar les seues reunions el resultat ha quedat en un calaix i desconeixem com evolucionarà i en què quedarà tot plegat en funció del que passe amb l’ISEA.

En qualsevol cas, donades les circumstàncies actuals, ja a la darrera setmana de juliol, STEPV considera totalment inadmissible la publicació de les instruccions sense la negociació preceptiva. Encara més tenint en compte el precedent de la implementació d’una mena d’informes per substituir les proves d’aptitud que tampoc van ser negociats i que el Sindicat va denunciar en mesa sectorial en el seu moment

En relació a eixes proves d’aptitud per les persones que han anat entrant per DC els 4 darrers cursos continuen pendents de realització, qüestió que quedarà igualment en mans de la nova direcció de l’ISEA, de la nova Direcció General de Personal Docent. i/o del que hagi de passar amb els Ensenyaments Artístics Superiors al País Valencià ja que no està clar quin serà el organigrama final tenint en compte les reorganitzacions de Secretaries i Conselleries que s’estan coneixent darrerament


Malgrat els diferents escenaris d’incertesa STEPV continuarà treballant per dignificar i millorar tot el que envolta aquests ensenyaments no únicament a nivell de País Valencià sinó també amb el nou govern estatal que esperem reprenga el Projecte de Llei d’Ensenyaments Artístics Superiors que de moment continua paralitzat.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR