Mobilitzacions

Es publiquen els serveis mínims de la vaga de 24 hores del 8 de març

El Sindicat recomana que s’ocupen dels serveis mínims els homes del centre educatiu

STEPV

dimarts 06 març 2018 14:37 h

Aquest matí s’han publicat els serveis mínims de la vaga convocada per les organitzacions sindicals el 8 de març. Recordem que Intersindical Valenciana ha convocat i legalitzat vaga de 24 hores.

Les seus d’Alacant i de València de STEPV estaran obertes només per atendre incidències sobre la vaga

En l’àmbit de l’ensenyament, els serveis mínims són els següents:
Ensenyament públic i privat
1.- En tots els centres educatius: la presència física d’una persona responsable membre de l’equip directiu, excloent-ne activitats lectives.
2.- En els centres d’infantil i primària: a més dels assenyalats en el numeral anterior, un professor o professora per etapa, amb un mínim d’un cada huit unitats.
3.- En els centres de secundària obligatòria: a més de l’assenyalat en el numeral 1, un professor o professora per etapa, amb un mínim de u per cada deu unitats.
4.- En els centres específics d’educació especial: a més de l’assenyalat en el numeral 1, un educador o educadora per cada cinc unitats.
5.- En els centres d’ensenyança o educació amb internat: a més dels que procedisquen per la tipologia del centre, es prestaran els serveis propis dels dies festius.
STEPV recomana que els serveis mínims els realitzen els homes del centre educatiu, ja que la vaga està pensada perquè les dones les protagonistes, tal i com ha demanat el moviment feminista. El paper dels homes en aquesta vaga és ajudar les dones a realitzar el dret de vaga amb normalitat, per això, és convenient que els homes s’oferisquen per a dur a terme els serveis mínims de la vaga.
Les seus d’Alacant i de València de STEPV estaran obertes només per atendre incidències sobre la vaga. Els telèfons de contacte són 96 391 91 47 (València) i 96 598 51 65 (Alacant). A Castelló la vaga coincideix amb la festivitat de la Magdalena.
Adjuntem els serveis mínims i els materials preparats per Intersindical Valenciana per a la vaga del 8M i animem totes les dones a realitzar-la i contribuir a aturar el món.

- Serveis mínims
- cartell8M2018
- Pdf “Per què fem vaga?”
- Argumentari per què fem vaga el 8M
- homefeminista8M
- Revista Intersindical dedicada al 8M

Etiquetat com a

vaga 8m

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR