Jubilacions

Els STEs registren el 10 de febrer l’informe de salut laboral i riscos laborals del personal docent

Campanya de jubilació STEPV-Iv.

Delegació de STEs en la Direcció General de la Seguretat Social, en abril de 2019

STEPV

dimecres 12 febrer 2020 18:40 h

El passat 4 d’abril, a instàncies de la Confederació Intersindical i dels STEs-i, va haver una reunió bilateral amb la Directora General de l’Institut Nacional de la Seguretat Social, Gloria Redondo Rincón, per expossar-li les diferències en l’accés a la jubilació anticipada del professorat.
En aquella reunió, escoltades les aportaciones del Sindicat, se’ns demanà de presentar davant la Direcció General de la Seguretat Social un informe de salut laboral i riscos laborals del personal docent i d’atenció a la discapacitat que demostre l’especificitat del col·lectiu docent per tal de valorar la possible revisió de l’accés a la jubilació.
Clica ací per veure l’adjunt amb nova petició de reunió.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR