Professorat interí

Els sindicats convocants de la vaga del 28 d’octubre preparen noves accions per consolidar al personal interí i temporal

Es convoca assemblea general dilluns 15 de novembre a les 18h

Manifestació a València durant la vaga del 28 d'octubre

dijous 11 novembre 2021 10:08 h

Les organitzacions, CGT, COBAS, Solidaridad Obrera, IAC, CUT Aragón, ISTA, Intersindical Valenciana, USTEA, SUATEA, CUT Galiza, SAS, SOMOS s’han reunit aquesta setmana per analitzar la vaga del passat 28 d’octubre i acordar noves accions per exigir els partits polítics, davant la tramitació del Decret Iceta al Congrés dels Diputats, que es garantisca la consolidació i la fixació del personal intern i temporal de totes les administracions públiques.

Es convoca assemblea general dilluns 15 de novembre a les 18h

Els sindicats convocants valoren positivament el seguiment del personal intern a la vaga del 28 d’octubre i es comprometen a seguir treballant per aconseguir els objectius de la mobilitat.
Per això han sol·licitat una reunió amb la Ministra de Funció Pública, M. Jesús Montero; reunions amb diferents partits polítics i convocaran accions els dies 23, 26 i 30 de novembre que es concretaran pròximament, sense descartar la convocatòria d’aturades.
Per a tractar la continuació de les mobilitzacions durant el mes de novembre Intersindical Valenciana convoca assemblea general de personal interí i temporal de tota la funció pública (educació, sanitat, administració autonòmica i local, empreses públiques, justícia, etc.), dilluns 15 de novembre a les 18h en aquest enllaç.

Etiquetat com a

mobilitzacions

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR