Professorat interí

El professorat interí de FP que no tinga el Màster en formació pedagògia no serà expulsat

Alguns docents interins van rebre un avís que serien expulsats dels seus llocs de treball si no presentaven el CAP o el Màster de formació pedagògica

divendres 06 novembre 2015 14:03 h

En la LOE s’estableix com a requisit per a la majoria dels cossos docents certificar la formació pedagògica que fins aquell moment només es requeria en el cos de secundària. Es tracta de l’antic CAP (Curs d’Adaptació Pedagògica) o l’actual Màster en formació pedagògica, que capacita per a ser docent.

STEPV ha fet les gestions oportunes en la Conselleria d’Educació per a paralitzar aquesta amenaça

En el cos de professorat tècnic de Formació Professional també és un requisit, però hi ha professorat que ha accedit a les borses de treball amb una antiga titulació de FP II i no pot accedir als cursos del màster perquè es requereix una llicenciatura o grau.
L’administració hauria d’haver convocat uns cursos específics en 2015 perquè aquest professorat puga adquirir aquest requisit, però encara no s’han ofertat, per la qual cosa és impossible que aquest professorat puga realitzar-los i complir els requisits.
Així i tot, la Direcció Territorial d’Alacant va reclamar a aquests docents que aportaren la l’acreditació d’aquesta formació o serien expulsats dels seus llocs de treball en el termini de cinc dies.
STEPV ha fet les gestions oportunes en la Conselleria d’Educació per a paralitzar aquesta amenaça fins que no es convoque el curs que l’administració anterior hauria d’haver posat en marxa. La resposta de la Conselleria ha estat satisfactòria a les peticions del Sindicat i ens han informat que no seran expulsats dels seus llocs de treball i que estan treballant per convocar aquests cursos.

 


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR