Consell Nacional

El Consell Nacional de STEPV aprova el pla d’acció sindical per al curs 2015/16

El màxim òrgan entre congresos s’ha reunit a Algemesí, dissabte 28 de novembre

diumenge 29 novembre 2015 18:43 h

El Consell Nacional de STEPV és el màxim òrgan de decisió entre congressos. Entre les seues funcions està la d’aprovar el pla d’acció sindical dels sectors de pública no universitària, privada i universitats. A més, també ha aprovat el balanç econòmic de 2014/15, entre altres temes.

S’han ratificat les propostes acordades en el XII Congrés que ja han estat traslladades als responsables de la Conselleria

Cal destacar que aquest és el primer Consell Nacional després de la celebració del XII Congrés de STEPV el passat mes de juny, que també ha ratificat la distribució d’àrees de treball del Secretariat Nacional elegit en aquell congrés.
Amb l’aprovació del pla d’acció sindical de STEPV, per unanimitat, es dóna el vist i plau a les línies d’actuació en els tres sectors educatius per al present curs, basat fonamentalment en la lluita per la reversió de les retallades en educació imposades per l’anterior govern autonòmic i per l’actual govern espanyol.
També s’ha acordat treballar per assentar un model d’educació que situe l’ensenyament públic en l’eix vertebrador del sistema educatiu, basat en els principis de qualitat, gratuïtat,  laïcitat, compensació de desigualtats i en valencià.
Per a aconseguir aquest objectiu s’han ratificat les propostes acordades en el XII Congrés del Sindicat que ja han estat traslladades als responsables de la Conselleria d’Educació per a la seua inclusió en les diferents meses i àmbits de negociació de pública no universitària, privada i universitats.
Algunes de les propostes plantejades per STEPV ja s’estan negociant amb l’administració, com la reducció de les ràtios, l’eliminació del edistricte únic o la convocatòria de la Mesa General d’Universitats (que tindrà lloc el pròxim 1 de desembre).
Tanmateix, queda molt de treball per fer, no només en l’àmbit de la Conselleria d’Educació, sinó també en l’àmbit estatal, ja que la LOMQE està en vigor. En eixe sentit el Consell Nacional s’ha ratificat en mantindre la campanya de rebuig a la llei i a favor d’una nova llei consensuada amb la comunitat educativa.

Etiquetat com a

consell nacional stepv

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR